İÇİŞLERİ BAKANI ALİ YERLİKAYA ZİYARET EDİLDİ

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Yiğiner ve Genel Başkan Vekili Muharrem Karabacak, İçişleri Bakan’ı Ali Yerlikaya’yı makamında ziyaret ettiler.

 Genel Başkan Yiğiner, esnafın yaşadığı zorlukları ve çözüm önerilerini Bakan Yerlikaya’ya iletti.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Yiğiner, Genel Başkan Vekili ve Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak ile birlikte İçişleri Bakan’ı Ali Yerlikaya’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, şoför esnafının son günlerde yaşamış olduğu sorunları, sıkıntıları, talepleri ve beklentileri Bakan Yerlikaya’ya anlatan TŞOF Genel Başkanı Mehmet Yiğiner çözümü için destek istedi.

TŞOF Genel Başkanı Mehmet Yiğiner, görüşme sonrasında yaptığı açıklamada “Ulaşım esnafımızın İçişleri Bakanlığı uhdesindeki sorun, istek, talep ve beklentilerinden oluşan konu başlıklarını Sayın Bakanımız Ali Yerlikaya ile paylaşarak, çözüm yollarını değerlendirdik.

İlgili hususlar üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdiğimiz İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’ya yakın ilgisi, çözüm odaklı yaklaşımı, nazik kabulleri ve misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Yiğiner, yapılan bu görüşme ile ulaşım sektöründe yük ve yolcu taşımacılığı yapan şoför esnafının beklentilerini karşılayacak adımların atılmasının çok önemli olduğunu ve esnafa rahat bir nefes aldıracağını vurguladı.