BAKAN ABDULKADİR URALOĞLU’NDAN GENEL BAŞKAN YİĞİNER’E ZİYARET

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Yiğiner’i, makamında ziyaret etti.

Ziyarette, TŞOF Genel Başkan Vekilleri Muharrem Karabacak ve İbrahim Yılmaz, TŞOF Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Soydaş ve Köksal Semerci, Genel Sekreter Enver Yeniçeri ile Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Niyazi Göger’de hazır bulundular.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Yiğiner’i ziyaret edip yeni görevinde başarılar dilediğini belirterek, “Ülkemizde yük ve yolcu taşımacılığı yapan esnaf kardeşlerimizin yanında olmaya, iş birliğini sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ağırlamaktan büyük onur duyduğunu belirten Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Yiğiner, “hayırlı olsun dileklerini ileten sayın bakanıma teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Toplantı sonrasında bir açıklama yapan TŞOF Genel Başkanı Mehmet Yiğiner, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu’nu, TŞOF Başkan Vekillerimiz Muharrem Karabacak ve İbrahim Yılmaz, TŞOF Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ercan Soydaş ve Köksal Semerci ve Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Niyazi Göger ile birlikte Federasyonumuzda ağırladık.

Olağanüstü Genel Kurulumuz vesileyle hayırlı olsun dileklerini ileten Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu’na ulaşım esnafımızın talep, istek ve beklentilerini detaylı bir şekilde ileterek, çözüm yolları üzerine değerlendirmelerde bulunduk.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Abdulkadir Uraloğlu’na ilgili hususların çözüme kavuşması noktasında göstermiş olduğu samimi yaklaşım, iyi dilekleri ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.” diye konuştu.