AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ ZİYARET EDİLDİ

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Yiğiner ve Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Soydaş, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ı makamında ziyaret ettiler.  

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Yiğiner, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ı TŞOF Yönetim Kurulu Üyesi ve TÖHOB Genel Başkanı Ercan Soydaş ile birlikte ziyarette bulundu.

TŞOF Genel Başkanı Mehmet Yiğiner, Minibüs, Özel Halk Otobüsü ve Servis Aracı İşletmecisi esnaflarımızın Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nı ilgilendiren konularına ilişkin Bakan Mahinur Özdemir Göktaş bir görüşme gerçekleştirdi.

Yapılan bu görüşmenin verimli geçtiğini ve görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getiren TŞOF Genel Başkanı Mehmet Yiğiner, “Aktardığımız hususlara olan hassasiyeti, çözüm odaklı yaklaşımı ve bizlere göstermiş olduğu ilgi, alaka ve misafirperverlikten dolayı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.