Adil Karaismailoğlu’dan Genel Başkanımız Mehmet Yiğiner’e hayırlı olsun ziyareti

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu’dan Genel Başkanımız Mehmet Yiğiner’e hayırlı olsun ziyareti 

Genel Başkanımız Mehmet Yiğiner, AK Parti Trabzon Milletvekilimiz, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanımız ve eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu'nu Federasyonumuzda ağırladı.

Genel Başkan Vekillerimiz Muharrem Karabacak, İbrahim Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyemiz Ercan Soydaş ve Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanımız İbrahim Karataş’ın hazır bulunduğu ziyarette Olağanüstü Genel Kurulumuz vesileyle hayırlı olsun dileklerini ileten TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanımız Sayın Adil Karaismailoğlu ile ticari araçlarımızı yakından ilgilendiren mülkiyet hakkı kanun taslağı başta olmak üzere ulaşım esnafımızın sorunları, çalışma şartları, talep ve beklentileri detaylı bir şekilde görüşülerek, değerlendirildi.

“Hassasiyeti, çözüm odaklı yaklaşımı, iyi dilekleri ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Genel Başkanımız Mehmet Yiğiner ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı döneminde birlikte güzel hizmetler gerçekleştirdiğimiz ve haklı taleplerimize olumlu cevaplar aldığımız TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanımız Sayın Adil Karaismailoğlu'na aktardığımız konulara olan hassasiyeti, çözüm odaklı yaklaşımı, iyi dilekleri ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.” şeklinde konuştu.

“Yeni yönetmelikler ve kanunlar çıkararak bu süreci destekleyeceğiz”

Sayın Adil Karaismailoğlu, Genel Başkanımız Mehmet Yiğiner'e yeni görevinde başarılar dileyerek, “Şoför esnafımızın gayretleri sayesinde Türkiye ekonomisi büyüyor. Biz de Meclis'te daha iyi çalışma şartları için gereken adımları atacak. Yeni yönetmelikler ve kanunlar çıkararak bu süreci destekleyeceğiz.” şeklinde konuştu.

Hayırlı olsun ziyareti karşılıklı gerçekleştirilen basın açıklamalarının akabinde son buldu.