TŞOF’DA YİĞİNER DÖNEMİ

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu'muzun 4 Temmuz 2024 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurulu sonucu göreve gelen Genel Başkanımız Mehmet Yiğiner önceki Genel Başkanımız Fevzi Apaydın’ın elini öperek, kucaklaşarak ve helalleşerek teşkilatımıza yakışan birlik, beraberlik ve hoşgörü ortamındagerçekleştirilen devir teslim töreni ile görevi devraldı.

Devler gibi eserler bırakmak için, karıncalar gibi çalışmak lazım 

Genel Başkanımız Mehmet Yiğiner, “Şimdiye dek yapmış olduğu hizmetler dolayısıyla Fevzi Başkanımıza teşekkür ediyor, bundan sonraki süreçte "Devler gibi eserler bırakmak için, karıncalar gibi çalışmak lazım.” sözünü kendimize görev ve şiar edineceğimizi ve daha da çok çalışacağımızı beyan ediyoruz.” dedi.

Genel Başkanımız konuşmasının devamında, “Bu bir bayrak yarışıdır, asıl önemli olan ise birlik ve beraberlik içinde bu bayrağı daha da üst noktalara taşımaktır.

Kıymetli Başkanlarım ve Yöneticilerim bizler sizlere sizlerde bizlere inandınız ve güvendiniz artık teşkilatımızın lokomotifi olan federasyonumuz için imza eserler ve hizmetler yapma zamanıdır.

Rabbim hayırlı ve uğurlu eylesin, İnşallah.” şeklinde konuştu.

Mesai kavramı gözetmeksizin çalışacağımızı önemle vurguluyoruz

Mazbatasını alan Genel Başkanımız Mehmet Yiğiner ilk Yönetim ve Denetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirerek, “Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu’nu muzun 4 Temmuz 2024 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurulu'nda şahsıma ve ekip arkadaşlarıma gösterdiğiniz güven ve teveccüh nedeniyle sizlere çok teşekkür ediyorum.

Malumlarınız olduğu üzere; Ülkemizde yük ve yolcu taşımacılığı yapan esnaflarımızın acil çözüm bekleyen sorunlarını biliyor ve mazbatamızı aldığımız bugün itibarıyla çalışmalarımıza başladığımızı bilmenizi istiyorum.

Kurullarımız ile birlikte mesai kavramı gözetmeksizin çalışacağımızı önemle vurguluyor, her birinize ayrı ayrı selam ve saygılarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.